Anlæg af have

Anlæg af have - få skabt din drømmehave

Hos Hortus Aps tilbyder vi anlæg af haver. Det kan være en ny have eller en omlægning af den have, du allerede har. Det vigtigste for os er, at haven bliver kreeret i din ånd, så den afspejler din personlige stil.
Vi kombinerer din drøm med, hvad der rent praktisk kan lade sig gøre, og hvad der er mest funktionelt til at passe og pleje din have på længere sigt.

Solid erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor anlæg af haver, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat.

Ærlighed

Vi er altid til at snakke med og vi lytter til dine ønsker og behov. Haven er dit projekt. – Vi udfører blot dine ønsker.

En aftale er en aftale

Vi kommer altid til aftalte tid og udfører aftalte opgaver. Ændringer i pris, design osv. aftales altid på forhånd. Vi har fuld gennemsigtighed.

Design af ny have efter dine ønsker og behov

Hos Hortus Aps er vi fyldt med kreative løsninger, der både skaber et personligt præg, og samtidig udnytter pladsen bedst muligt. Vores team af anlægsgartnere og grønne fingre gør din have mere funktionel, og med en bred vifte af erfaring og kompetencer, er der nærmest ikke grænser for, hvad vi kan udføre.

Med vores kreative input, vil du blive overrasket over, hvor meget der egentlig er plads til på dine kvadratmetre! Tag inspiration i vores tidligere projekter, lad os komme med vores ideer eller få realiseret dine drømme helt efter dine ideer.

Har du ideen til dit haveprojekt lige på tungen?

Så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi rådgiver, planlægger og udfører haveprojekter over hele Fyn.

Anlæg af have eller omlægning?

Vi ser på din have med nye øjne og finder løsninger, som du måske ikke selv har tænkt på. Vi kan forandre haven meget med en omlægning, hvor der flyttes rundt på den eksisterende beplantning og tilføjer ny. Vi hjælper gerne med gode ideer ud fra dine ønsker.

Omlægning af have – få det optimale ud af dit budget

Når din have skal omlægges, kan du gå efter en komplet makeover eller blot en finjustering med at rydde elementer og tilføje fine detaljer. Det kan være du, drømmer om nye bede, til lettere at kunne pleje dine planter? Eller måske ønsker du flere træer og færre blomster, så din have er mindre tidskrævende at passe? Mulighederne er mange, og vi sætter os ind i dine behov, for at finde den rette løsning.

Er pengene små og drømmene store?

Bare rolig, vi er kreative til at finde et budgetvenligt alternativ, som indfrier nogle af de elementer, du ønsker at realisere. Når vi forbereder et projekt, sørger vi altid for at det passer til dit budget. Samtidig vil du ikke finde skjulte gebyrer hos os.

Pryd-, køkken- eller »vild« have?

Ønsker du en pryd- eller køkkenhave? Det ene udelukker heldigvis ikke det andet. Din have skal ikke være ret stor for, at du kan få begge dele. Overvej at supplere med et område, der er »vild med vilje«. Det giver mere liv i form af flere insekter og fugle, som er godt for biodiversiteten og gavner resten af haven.

Vedligeholdelsesfri have

Sådan en have findes desværre ikke. Har du ikke tid, lyst eller overskud til havearbejde kan vi designe din have, så den kræver minimal vedligeholdelse. Alternativt kan vi hjælpe med den efterfølgende vedligeholdelse. Læs mere om havearbejde her.

Grønt i haven

Vi planter eller sår både græs, buske, bunddække, træer, blomster og hæk. Vi leverer også gerne alle planterne, så du ikke selv skal stå for noget. Du skal blot vælge, hvordan du ønsker, at din nye have skal se ud – Så klarer vi resten.

Har din græsplæne for meget mos eller »døde« pletter, så kan vi friske den op.

Sten i haven

Vi laver alt i belægning, stier, kanter, terrasser, trapper, støttemure, stendiger og stensætninger. Hvad enten du ønsker det anlagt med beton, bro- eller natursten, så står vi klar til at hjælpe dig. Læs mere om belægning her.

Det’ for børn!

Hvis du ønsker det, designer vi haven, så der er plads til boldspil og leg. – Og måske en hule eller et klatretræ, så det bliver et udendørs paradis for børn eller børnebørn?

Alt det andet…

Vi laver også bålplads, hegn, kompostbunker, højbede, havedam, springvand, støttemurer osv. Du fortæller blot, hvad du ønsker, så skal vi nok få det til at gå i opfyldelse.

Flisesti gennem lille forhave, udført af en af vores dygtige anlægsgartnere
Bålsted med brosten
Forhave med grå skærver | Efter
Vores havearbejde er både vedligehold og helt nye projekter
Anlæg af ny have på Fyn - Anlægsgartnerne hos Hortus ApS hjælper dig

Udvalgte projekter