Stendiger og støttemure

Stensætning | Opsætning af støttemure, stendiger og trapper

Hos Hortus ApS er vi eksperter i opsætning af stendiger, støttemure og trapper. Vi har mange års erfaring og vi finder det spændende og udfordrende at løse komplekse stensætnings-opgaver.

Støttemure er effektive til at støtte en terrasse opbygning eller en jordskråning. Med støttemuren sikrer du, at jorden holdes tilbage og at skråningen ikke styrter sammen. Støttemure kan bygges i mange forskellige højder, og udseendet kommer helt an på, hvilke andre behov du har i din have.

Solid erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor anlæg af haver, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat.

Ærlighed

Vi er altid til at snakke med og vi lytter til dine ønsker og behov. Haven er dit projekt. – Vi udfører blot dine ønsker.

En aftale er en aftale

Vi kommer altid til aftalte tid og udfører aftalte opgaver. Ændringer i pris, design osv. aftales altid på forhånd. Vi har fuld gennemsigtighed.

Støttemure kan opføres i mange materialer

Beton, brosten/granit, kampesten, træ, jern, gabioner/rionet og meget meget mere.
Derfor har du rig mulighed for at vælge netop den type støttemur, der passer bedst til udseendet af din have. Vi anbefaler at få udført støttemuren af en professionel, idet der er stor risiko for, at støttemuren kollapser, hvis den er udført uden den korrekte ekspertise.

HAR DU IDEEN TIL DIT NÆSTE STENSÆTNINGS PROJEKT?

Så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi rådgiver, planlægger og udfører stensætnings opgaver over hele Fyn.

Indret haven med stensætning, mure og trapper

Stendiger er effektive til at indrette din have i kreative opdelinger, som giver et naturligt look. De kan både bruges til at lægge stier, sætte bede samt give en flot kant rundt om huset eller haven. Vælg flotte autentiske sten, som skaber harmoni i haven og giver et unikt udseende. Her kan du både vælge farverige sten eller sten i forskellige former. Hos Hortus Aps ligger vi inde med et stort udvalg til stensætning, så du kan skabe netop det look, du ønsker.

På samme måde kan du også få lavet mure eller flotte stentrapper af autentiske sten, som giver et naturligt og harmonisk udseende. Skab din egen personlige stil ved at pynte med kreative sten – frem for blot at sætte en kedelig betontrappe. På samme måde vil dine bede også få nyt liv, når de pyntes med de flotte sten, og på stierne kan det blive helt eventyrligt for dine børn, at kunne hoppe fra sten til sten.

Stendiger

Stendiger (kampestensmure) er et avanceret og tungt puslespil, som vi gerne lægger for dig. Vi kan bygge et nyt stendige eller omlægge et eksisterende, der er blevet skævt eller ødelagt. Bliver et stendige bygget med natursten, klæder de enhver have med stenenes organiske former og deres naturlige, afdæmpede farver.

Støttemure

Er der terrænforskel i din have, er det oplagt at lave en støttemur (havemur). Støttemuren tjener både et praktisk og et dekorativt formål. I stedet for en have med en bakke eller en skrånende grund kan vi jævne terrænet ud og lave flere, forskudte niveauer (terrasser) adskilt af en eller flere støttemure. Støttemuren kan udføres i granit, natursten eller beton.

Stensætning

Med en stensætning får din have et elegant og samtidig naturligt udseende, der passer godt ind. Stensætninger er gode til at holde på jorden, for eksempel rundt om en havedam eller et hævet bed.

Trapper

En trappe gør det muligt at bevæge sig fra ét niveau til et andet. Trappen kan forbinde en dør eller terrasse med haven. Trappen kan også anlægges i kombination med en støttemur, hvis haven har flere niveauer. En trappe kan også være en integreret del af haven eller terrassen. Trinene kan laves så store og brede, at man kan sætte krukker på dem eller de kan bruges til ophold siddende på en hynde eller i et møbel.
Trappen kan suppleres med et rækværk, som vi selvfølgelig også kan lave.

Opsætning af støttemur på Fyn
Opsætning af Stensætning ved garage
Opsætning af støttemur

Flotte støttemure til niveauforskelle i haven

Det er ofte uundgåeligt at have niveauforskelle i haven. Det kan være, at terrassen ligger en anelse højere end haven pga. en naturlig skråning? Uanset hvad niveauforskellen skyldes, behøves du ikke at nøjes med en almindelig jordskråning. Udnyt i stedet pladsen til at opsætte en flot støttemur. Dette giver både haven stil og beskytter samtidig mod kollaps af jordskråning. Du har nu en stabil konstruktion, som tilmeld holder gennem generationer og giver haven et ekstra pift.

Hos Hortus Aps har vi flere års erfaring med udførelse af støttemure og stendiger, og vi garanterer at sikkerheden og funktionaliteten altid er i top. Samtidig er vores team utroligt detaljeorienteret ved udførelsen af projekter. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dine behov.