Brolægning på Fyn

Anlæg af indkørsel, terrasse eller flisebelægning

Skal du have anlagt brolægning til ny terrasse, indkørsel eller stisystemer? Så er mulighederne mange for udførsel. Som professionelle brolæggere giver vi kyndig rådgivning om både valg af fliser eller sten samt form og udseende. Vi kan både hjælpe ved mindre projekter, hvis du blot skal have udvidet terrassen eller indkørslen, og er også erfarne med at stå for større entrepriser til for eksempel opbygning af støttemure, trapper eller parkeringsplads.

God kvalitet starter med et godt underlag: Vi anlægger en korrekt dimensioneret bund, der bliver komprimeret på korrekt vis og endelig anvender vi et fugemateriale, der er egnet til belægningen.

Er det smukke mønstre i en flot kombination af fx. brosten og chaussesten du drømmer om, sørger vi også for en fejlfri brolægning ned til mindste detalje. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt.

Solid erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor anlæg af haver, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat.

Ærlighed

Vi er altid til at snakke med og vi lytter til dine ønsker og behov. Haven er dit projekt. – Vi udfører blot dine ønsker.

En aftale er en aftale

Vi kommer altid til aftalte tid og udfører aftalte opgaver. Ændringer i pris, design osv. aftales altid på forhånd. Vi har fuld gennemsigtighed.

Pynt med fliser og brosten efter din personlige stil

Din terrasse er hjemmets udendørs frirum, hvor der skal være plads til komplet afslapning i flotte omgivelser. På samme måde bør stisystemer være autentiske og komplimentere den smukke have. Endelig vil indkørslen være det første indtryk, man får af din bolig. Derfor skal brolægning af disse områder både være yndig og stabil.

Her har du behov for brolægning, der er smuk, slidstærk og som holder i generationer. Bliver det udført forkert med de rigtige sten, går der ikke længe, før det ser fælt ud eller ikke holder efter hensigten. Derfor anbefaler vi at overlade opgaven til professionelle, som er uddannet i brolægning og som har flere års erfaring med en bred variation af brolægning.

Hos Hortus Aps har vi kyndige og kreative brolæggere, som udfører opgaven præcis efter dine behov. Idet der er utroligt mange muligheder med brolægning, er der mulighed for at lege lidt med udseendet, og vælge flisebelægningen efter din personlige stil, så den for eksempel matcher både hus og have. Du kan også vælge en mere sprælsk løsning, hvor dine fliser skiller sig ud fra resten af villavejen.

HAR DU IDEEN TIL DIT NÆSTE BROLÆGNINGS PROJEKT?

Så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi rådgiver, planlægger og udfører brolægger opgaver over hele Fyn.

Naturstensbelægning

Natursten er et godt valg til belægning i indkørsel, have og på terrassen. Ud over at være flotte, så er natursten både slidstærke og frostsikre og dermed meget velegnede til udendørs belægninger.

Flisebelægning

Betonsten og -fliser er igen blevet populære i de danske haver, især de helt store fliser. Udvalget af forarbejdede betonprodukter er stort og uoverskueligt. Vi hjælper dig med at finde den eller de fliser, der passer til din have også i årene, der kommer.

Brolægning

Brolægning er en klassisk disciplin for en anlægsgartner. Vi kan lave ny brolægning eller rette op på den eksisterende brolægning, hvis den er skredet eller blevet ujævn med tiden. Brolægning skal være jævn, hvis den skal være behagelig at gå på.

Er du gangbesværet eller handicappet, kan brolægning være den flotte løsning, der gør det muligt fortsat at kunne komme rundt i haven og nyde den. Ved valg af belægning tager vi hensyn til, at du uden problemer skal kunne bruge stok, krykker, rollator eller kørestol på den.

Brolægning udføres med fliser, pigsten, granitsten, bro- og chaussésten, men kan også udføres i klinker, kant- eller kampesten.

Natursten der bliver brugt som belægning af vores dygtige anlægsgartnere
Bålplads lavet af en af vores dygtige brolæggere
Belægning i fint udført mønster laver af en af vores dygtige brolæggere

Naturstensbelægning til at gøre haven autentisk og levende

Til at skabe en harmonisk og afbalanceret have, er naturstensbelægning blevet mere og mere populært her de seneste par år. Terrassen og haven skal være et sted med plads til fordybelse, og her kan natursten sørge for at din brolægning går mere i et med resten af landskabet. Samtidig gør det din brolægning ganske unik, da hver sten vil have sin egen særlige karakter, som gør at ikke to er ens. Du får en mere autentisk have prydet med spændende og levende detaljer.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres næste brolægning projekt.

Udvalgte projekter